Wat anderen over ons zeggen

,

Klantervaringen

"Gedurende mijn hele dienstverband, nu alweer 15 jaar bij Hago Zorg, maak ik namens de werkgever gebruik van de loonschadediensten van Berntsen Mulder Advocaten. De persoonlijke aanpak en communicatie over en weer maakt de samenwerking zo toegankelijk en prettig. De resultaten zijn natuurlijk het grootste aanbevelingsargument! Top!"

Marre Baar- Casemanager Hago Zorg Regio Zuid

"Sinds 1 april 2017 is het Waterlandziekenhuis gefuseerd met het Westfriesgasthuis. Het Westfriesgasthuis maakt al enige jaren -met succes- gebruik van de loonschadediensten van Berntsen Mulder Advocaten. De aanbeveling en ervaringen van het Westfriesgasthuis heeft het Waterlandziekenhuis doen besluiten eveneens met dit kantoor in zee te gaan. Nu ruim een jaar later ben ik enorm enthousiast over de persoonlijke aanpak, de prettig communicatie, de succesvolle resultaten en de periodieke verslaglegging van de lopende dossiers. Als Dijklanderziekenhuis wordt de prettige samenwerking voortgezet en kan ik de diensten van Berntsen Mulder Advocaten ten zeerste aanbevelen."

Joke Bruinsma - Adviseur Arbeid en Gezondheid

"Hoogvliet maakt nu al 20 jaar gebruik van de expertise van Berntsen Mulder op het gebied van het verhalen van de loonschade, dit naar volle tevredenheid. In die 20 jaar zijn meer dan 100 dossiers door Berntsen Mulder op een accurate wijze opgepakt en afgehandeld. Je hebt er zelf als bedrijf geen omkijken naar en dat is wel zo prettig."

Andrea Becker - Ziekteverzuimcoördinator Hoogvliet B.V.

"Vanuit de Zorgboog doen we al bijna 20 jaar! (sinds 2000) zaken met Berntsen Mulder Advocaten in verband met loonschadezaken. Het contact is heel prettig, de lijnen zijn kort en je krijgt snel reactie. Ook voor vragen of om even te sparren is zij altijd bereikbaar. Fijne samenwerking!"

Cyrille van de Liefvoort - Casemanager Verzuim bij de Zorgboog

"Berntsen Mulder Advocaten en Compass Group Nederland B.V. werken al jaren samen. Berntsen Mulder Advocaten pakt onze loonschade casussen naar volle tevredenheid op. Wij hebben erg positieve ervaringen met hen en we hebben er vertrouwen in dat onze goede samenwerking nog vele jaren kan voortbestaan. "

Jeroen Knaepen - Verzuim & Re-integratie bij Compass Group Nederland B.V.

Al jaren werken wij samen met Berntsen Mulder Advocaten. Tot volle tevredenheid. Loonschades worden prima afgehandeld. Er wordt snel en actief gereageerd en er wordt volop met je meegedacht. Prima organisatie waarmee goed zaken te doen is!

Ellen Brouwer - P&O Adviseur Omring

"Berntsen Mulder Advocaten wordt door Royal Sens ingeschakeld bij gevallen van loonschade. De ervaring is dat er door Berntsen Mulder Advocaten actief, snel en duidelijk wordt gehandeld. Ik weet dat een zaak bij hen in goede handen is!"

Sonja Jansen – HR-manager Royal Sens

"We zijn er trots op dat Berntsen Mulder Advocaten is opgenomen in de providerboog van HumanTotalCare en ArboNed, waardoor hun expertise op het gebied van letsel- en loonschade beschikbaar is voor 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers."

ArboNed en HumanTotalCare

"Als arts ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de arbodienstverlening bij grote organisaties, bij de overheid en nu als zelfstandige. Ik werk al jaren positief samen met de specialisten van de loonschade-afdeling van Berntsen Mulder Advocaten."

Drs. Ben Braal - arts bij Braal Medisch Advies

pagina 1 van 1

Ons team

Jurien Minderhout

Jurist loonschade en letselschade

0172- 42 70 73

Annemarie van der Neut

Loonschadebehandelaar

0172 - 42 70 75

Corine Dool

Loonschade expert

0172 - 42 70 75

Karin Nijman

Advocaat-partner

0172-427071

Jeroen Thiele

Advocaat-partner

0172 49 43 45

Guus Berntsen

Adviseur en expert loonschade

0172 49 43 45

Tips en tools

Loonschade check

Heeft u recht op vergoeding van loon- en andere kosten door afwezigheid van uw personeel? Doe de loonschade-check.

Doe de check arrow_forward
Cursus loonschade

Karin Nijman-Weninger is een geaccrediteerde docent. Hier leest u meer over een (gratis) cursus loonschade.

Cursus loonschade aanvragen arrow_forward
Zaak aanmelden

Meld hier uw zaak aan. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: 0172 42 41 72 info@berntsenmulder.nl

Zaak aanmelden arrow_forward